Kennelmamma, Tonårsmamma, Älskarinna, Bonusförälder och Bitch!

Direktlänk till inlägg 1 november 2012

Litauen & Vilnius

Av Marie - 1 november 2012 12:14

Andra veckan i Vilnius går mot sitt slut, här är det en "public Holiday" idag och bara vi som jobbar "internationellt" jobbar.

Vad GÖR jag då? Jag har det sista året varit operationellt ansvarig för SEB interna Servicedesk, dvs alla som är anställda av SEB, när de får någon form av datorproblem måste de ju ha en Servicedesk att ringa till och få hjälp...

Den verksamheten har jag varit ansvarig för (det operationella alltså) Sett till att 30 tekniker har rätt information, rätt rutiner,  processer och vet vad de ska svara när någon ringer...drivit förbättringsarbeten, kostnadsbesparingar och tusen andra små saker....Nu har banken beslutat sig för att flytta hela verksamheten till Litauen, och det är givetvis av besparingsskäl, lönerna i Vilnius är en bråkdel av de svenska lönerna... 


Så jag är här i åtta veckor ocvh gör mig själv arbetslös...tränar upp persdonal här och kunskapsöverför...så efter Jul vet jag faktiskt inte vad jag ska göra...


Så jag vet inte ens om jag kommer bli kvar i Stockholm, det beror på vart jag får jobb någonstans, kan mycket väl tänka mig att flytta igen..har nog lite tattarblod i ådrorna för jag gillar att röra på mig...(ska man analysera djupt så kan man ju fråga sig..springer jag TILL något eller FRÅN något??)

Men är en rastlös själ...så vem vet om jag hamnar i Skåne igen? Saknar många där.... eller kanske Halland och Falkenberg, där lockar ju Venke på Havrevingen, hade varit grymt kul att kunna vara närmare ocvh kanske fått låna lite hundar och träna;-) Stockholm ÄR härligt så kanske man blir kvar här...finns ju några här som man inte vill tappa...


Vilnius då...maten är billig och god..jeeezus..blir fet! MÅSTE träna mer!! I övrigt är hotelliv vad det är, tur det finns TV och en dator...Har hittat en schäferkennel här som jag mailat till och hoppas få följa med ut när de tränar, gillar att studera andra och se om man kan snappa upp något ;-)


Trevlig allahelgonahelg alla därute, och är jätteavundsjuk på alla er som ska på Halloween fest..VILL OCKSÅ! 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie - 12 februari 2013 12:24

Sista skälvande dagarna i Vilnius och jag har mer eller mindre fasat ut mig själv…så nästan inget att göra på jobbet… Nu har jag varit i Vilnius  sedan slutet på Oktober, Jösses vad tiden sprungit iväg…   Annars är det ju s...

Av Marie - 8 november 2012 11:29

För att citera Robban Broberg, det är ÖKEN! Vilnius är bara grått, grått ,grått, grått....och ännu mer grått... Jobbar 9-18 Litauisk tid vilket är 8-17 Svensk tid...Mitt svenska resesällskap roar sig med lite gym träning på kvällen och sedan hote...

Av Marie - 15 oktober 2012 10:33

Livet i Storstan rullar på…Jag har dedikerat de sista två åren till mitt arbete,. Jag trivs verkligen kanon med jobbet jag haft , jag har utvecklat mycket av min roll själv och känner att jag verkligen har gjort  skillnad .  Nu har kunden dock...

Av Marie - 8 augusti 2012 13:37

Det är så sorgligt med människor som saknar sjukdomsinsikt, alkoholism är en hemsk folksjukdom och inget man skulle behöva skämmas för, men man måste förstå när det är dags att söka hjälp! Man måste VILJA ha hjälp, och INSE att man är sjuk!Vad gör ma...

Av Marie - 6 augusti 2012 11:42

Länk till bilder från Mallekrafts Läger HÄR   Jag har ju slutat blogga, det känns som om fler och fler faktiskt slutat.. Facebook har blivit det stora forumet där man håller koll på varandra, på gott och ont. Men här kommer en liten blogg i a...

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kennelmamma, Tonårsmamma, Älskarinna, Bonusförälder och Bitch! med Blogkeen
Följ Kennelmamma, Tonårsmamma, Älskarinna, Bonusförälder och Bitch! med Bloglovin'

Vovve

Länksida


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se