Kennelmamma, Tonårsmamma, Älskarinna, Bonusförälder och Bitch!

Direktlänk till inlägg 4 juni 2012

Silja Rock

Av Marie - 4 juni 2012 10:32

Jösses, vilken helg! Siljarock var en upplevelse vill jag lova, och har redan bokat plats till nästa år, då är det 20 årsjubileum, på Norges Nationaldag den 17/5 bär det av…


Vi gick ombord strax efter 14 i fredags och avnjöt Farbror Fläsk som spelade härliga covers på en massa bra grupper, jag är ju galen i coverband! Såå kul, sedan rullade det på i stort sett dygnet runt hela helgen. Stämningen har varit på topp hela resan även om man är helt slut efter att ha varit uppe så sent två nätter i rad, i Lördags spelade sista bandet typ 03 på natten…Ett Stones Coverband, riktigt grymma !


Klädstilen på båten var jeans och t-shirt..på de flesta…sånt är ju inte min prylJ Här är det korta tighta fodral och höga klackar som gäller, vilket var poppis bland herrarna men damerna var inte lika glada*ha ha ha* Gick förbi ett par bitter f..or som högt deklarerade  att ”Kolla henne vad malplacerad” Och jag tänkte YES!! Avundsjukan lyste igenom såååå mycket ;-) 


I övrigt rullar livet på med mycket jobb, jag älskar mitt arbete! Det blir en hel del ut och dansa på helgerna men ingen kärlek… Efter ett år av lite nätflirtande så har jag insett att det där med kärlek är nog ett passerat stadie… Jag är inte bitter utan har bara upptäckt hur det är i storstan, inget direkt seriöst…Vet ärligt talat inte om jag ens har lust att engagera mig heller… känns bara jobbigt, nu har man levt ensam i några år och det känns helt ok… OM kärleken skulle dimpa ner i knät tackar man kanske inte nej, men jag söker definitivt inte.  Eller ska man köra den gamla klyschan, kärleken är evig men föremålen skiftar ;-)


Valparna då, de växer och frodas, verkar så här långt riktigt trevliga, fyra Petit Brabancon och en liten Belge, det har varit lite segt med valpköpare men hoppas det ska gå bra att hitta trevliga hem åt alla.

Nedan Inez, två "nya" valpar och så Svante från förra kullen...


       


Bloggandet har ju i stort sett upphört, det blir ju så när man har Facebook, man hänger med på vad som händer med alla ändå…

Rasmus har flyttat och lägenheten har fått sig ett lyft, så nu kan jag äntligen ta hem vänner…Maja ska jobba hela sommaren hos min bror på Breviksbadet. Hon får upp en kompis från Skåne nästa helg, så vi blir tre stycken i alla fall, men nu har Maja sitt rum och det finns plats till tjejjerna där…


Goa Pia hjälpte ju mig med Majas säng, men vi konstaterade häromdagen att vi monterat ihop utdragssängen helt fel, så det måste göras om *hata hata hata*


Efterlyses!! En händig duktig Ikea monterare som kan få ihop hela sängen med lådor och allt!!


Sommaren har ju helt kommit av sig, vilket är trist, vill ju kunna ta ut valparna lite, men kallt och regnigt…


Kom ihåg.. “Life is not measured by the number of breaths we take but by the moments that take our breath away”

 
ANNONS
 
Anna

Anna

4 juni 2012 10:41

Vilka fina hundar :)

http://everythingaboutanna.blogg.se

 
Ingen bild

Stina med fd samojeder

10 juni 2012 19:47

Ja den förbannade jantelagen ! ....men sug åt dig, kvinnor är såååå duktiga på indirekta komplimanger ;)

Tror kärleken dyker upp när du minst anar det :p
Lycka till men valparna !

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie - 12 februari 2013 12:24

Sista skälvande dagarna i Vilnius och jag har mer eller mindre fasat ut mig själv…så nästan inget att göra på jobbet… Nu har jag varit i Vilnius  sedan slutet på Oktober, Jösses vad tiden sprungit iväg…   Annars är det ju s...

Av Marie - 8 november 2012 11:29

För att citera Robban Broberg, det är ÖKEN! Vilnius är bara grått, grått ,grått, grått....och ännu mer grått... Jobbar 9-18 Litauisk tid vilket är 8-17 Svensk tid...Mitt svenska resesällskap roar sig med lite gym träning på kvällen och sedan hote...

Av Marie - 1 november 2012 12:14

Andra veckan i Vilnius går mot sitt slut, här är det en "public Holiday" idag och bara vi som jobbar "internationellt" jobbar. Vad GÖR jag då? Jag har det sista året varit operationellt ansvarig för SEB interna Servicedesk, dvs alla som är anställd...

Av Marie - 15 oktober 2012 10:33

Livet i Storstan rullar på…Jag har dedikerat de sista två åren till mitt arbete,. Jag trivs verkligen kanon med jobbet jag haft , jag har utvecklat mycket av min roll själv och känner att jag verkligen har gjort  skillnad .  Nu har kunden dock...

Av Marie - 8 augusti 2012 13:37

Det är så sorgligt med människor som saknar sjukdomsinsikt, alkoholism är en hemsk folksjukdom och inget man skulle behöva skämmas för, men man måste förstå när det är dags att söka hjälp! Man måste VILJA ha hjälp, och INSE att man är sjuk!Vad gör ma...

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kennelmamma, Tonårsmamma, Älskarinna, Bonusförälder och Bitch! med Blogkeen
Följ Kennelmamma, Tonårsmamma, Älskarinna, Bonusförälder och Bitch! med Bloglovin'

Vovve

Länksida


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se