Kennelmamma, Tonårsmamma, Älskarinna, Bonusförälder och Bitch!

Direktlänk till inlägg 7 maj 2012

Före detta tuffing

Av Marie - 7 maj 2012 09:41

Jag hade liksom viftat bort operationen innan det var dags, ja, ja, jag blir väl hemma några dagar , jag är ju en tuffing och har en hög smärttröskel... men tji fick jag! Jag är trött, lite deppig och har ganska ont... orken tryter fort...Läkaren har sjukskrivit mig till den 25/5 men SÅ länge har jag inte tänkt vara hemma, hade hopopats kunna gå och jobba idag, men i helgen blev jag lite sämre, borde kanske inte varit ute i skogen en stund igår, även om jag tog det lugnt och bara "instruerade" så fick jag vila hela eftermiddagen...


När det gäller projektet med min kamrat och Aussievalpen så är det sååå roligt! vi har inte träffats sååå många ggr utan mycket råd och dåd har gått via mail, och så har vi setts då och då så jag har kunnat följa upp... och husse har verkligen talang. Lilla valpen har utvecklats jättefint! Visst finns det issues att jobba med, men överlag så är jag djupt impad, och ska försöka få husse in på tävlingsbanan... han har det "i fingrarna"  Just nu är Salt en aning "låg" men byter tänder och har tom lyft på benet nån gång så det är förmodligen därför. En enorm spårtalang, men han ska bli sjöräddningshund så söket är prioriterat, och det går framåt! I Söndags behövdes inga "dyk up" utan han gick fint rakt ut i rutan, och vid ett tillfälle gjorde han ett fint framåtslag av sig själv...


Provade även ett kort asfaltspår och med lite guidning så funkade det perfekt! Supermotiverad, noggrann och inga konstigheter... önskar bara att man kunde träna oftare,-)

Måste bli frisk!!


           


Valparna växer och har börjat öppna ögonen, Irma är en fantastisk mamma...


       


Så dags för lite painkiller och inte göra något... UTTRÅKAD!


Rasmus flytt gick bra TACK alla som hjälpte till!

Han var på besök hemma igår och han och Maja lagade köttfärspaj och en god sallad som vi avnjöt tillsammans

Så mysigt...


Ha en bra vecka alla!!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie - 12 februari 2013 12:24

Sista skälvande dagarna i Vilnius och jag har mer eller mindre fasat ut mig själv…så nästan inget att göra på jobbet… Nu har jag varit i Vilnius  sedan slutet på Oktober, Jösses vad tiden sprungit iväg…   Annars är det ju s...

Av Marie - 8 november 2012 11:29

För att citera Robban Broberg, det är ÖKEN! Vilnius är bara grått, grått ,grått, grått....och ännu mer grått... Jobbar 9-18 Litauisk tid vilket är 8-17 Svensk tid...Mitt svenska resesällskap roar sig med lite gym träning på kvällen och sedan hote...

Av Marie - 1 november 2012 12:14

Andra veckan i Vilnius går mot sitt slut, här är det en "public Holiday" idag och bara vi som jobbar "internationellt" jobbar. Vad GÖR jag då? Jag har det sista året varit operationellt ansvarig för SEB interna Servicedesk, dvs alla som är anställd...

Av Marie - 15 oktober 2012 10:33

Livet i Storstan rullar på…Jag har dedikerat de sista två åren till mitt arbete,. Jag trivs verkligen kanon med jobbet jag haft , jag har utvecklat mycket av min roll själv och känner att jag verkligen har gjort  skillnad .  Nu har kunden dock...

Av Marie - 8 augusti 2012 13:37

Det är så sorgligt med människor som saknar sjukdomsinsikt, alkoholism är en hemsk folksjukdom och inget man skulle behöva skämmas för, men man måste förstå när det är dags att söka hjälp! Man måste VILJA ha hjälp, och INSE att man är sjuk!Vad gör ma...

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kennelmamma, Tonårsmamma, Älskarinna, Bonusförälder och Bitch! med Blogkeen
Följ Kennelmamma, Tonårsmamma, Älskarinna, Bonusförälder och Bitch! med Bloglovin'

Vovve

Länksida


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se