Kennelmamma, Tonårsmamma, Älskarinna, Bonusförälder och Bitch!

Direktlänk till inlägg 28 april 2012

Griffonvalpar Födda

Av Marie - 28 april 2012 00:28

Lite nytt då, för er som följer mig på fejjan så vet ni att jag är nyopererad.. har haft lite strul med livmodern så den opererades bort i tisdags. Jag har inte varit så orolig för operationen, är ju en tuff tjej som inte kroknar för mycket..så tänkte att, ja, ja jag blir hemma ett par dar sen jobbar vi på igen...

Men OJ ....Blev heeelt utslagen, och fick tom stanna en extra natt på sjukhuset mot vad som var förväntat..

Är såååå trött! Och när man rör sig känns det som om någon kört med en stavmixer inombords... vad tusan tog den kaxiga Marie vägen... just nu är det jättesynd om mig ;-) Sjukskriven i FYRA veckor... men det har jag bara inte tid med så jag måste bli frisk fortare!

Som tur är får jag hjälp av barnen samt vänner och bekanta med att rasta hundar och fixa annat...


Kom hem från sjukhuset idag och känt mig lite stressad för Irma som skulle valpa imorgon eller på lördag...men hon satte igång att valpa direkt jag kom hem i stort sett...och SEX bebisar denna gången också 3 + 3 små lakritstroll

Två tikar tingade så hoppas vi hittar bra hem till resten...

Och som sist så är hon en fantastisk mamma, fixar allt själv i stort sett ... superavelstik! Så glad att jag köpte tillbaka henne...Hoppas Inez är lika duktig när det är hennes tur...

 

Slumrat till och från hela dagen, men nu dags att sova för natten...

Ha en riktigt bra Valborgshelg alla!!

 
ANNONS
 
Ingen bild

kerstin

29 april 2012 19:51

Ta det lugnt och var rädd om dej nu Marie. och krya på dej! :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie - 12 februari 2013 12:24

Sista skälvande dagarna i Vilnius och jag har mer eller mindre fasat ut mig själv…så nästan inget att göra på jobbet… Nu har jag varit i Vilnius  sedan slutet på Oktober, Jösses vad tiden sprungit iväg…   Annars är det ju s...

Av Marie - 8 november 2012 11:29

För att citera Robban Broberg, det är ÖKEN! Vilnius är bara grått, grått ,grått, grått....och ännu mer grått... Jobbar 9-18 Litauisk tid vilket är 8-17 Svensk tid...Mitt svenska resesällskap roar sig med lite gym träning på kvällen och sedan hote...

Av Marie - 1 november 2012 12:14

Andra veckan i Vilnius går mot sitt slut, här är det en "public Holiday" idag och bara vi som jobbar "internationellt" jobbar. Vad GÖR jag då? Jag har det sista året varit operationellt ansvarig för SEB interna Servicedesk, dvs alla som är anställd...

Av Marie - 15 oktober 2012 10:33

Livet i Storstan rullar på…Jag har dedikerat de sista två åren till mitt arbete,. Jag trivs verkligen kanon med jobbet jag haft , jag har utvecklat mycket av min roll själv och känner att jag verkligen har gjort  skillnad .  Nu har kunden dock...

Av Marie - 8 augusti 2012 13:37

Det är så sorgligt med människor som saknar sjukdomsinsikt, alkoholism är en hemsk folksjukdom och inget man skulle behöva skämmas för, men man måste förstå när det är dags att söka hjälp! Man måste VILJA ha hjälp, och INSE att man är sjuk!Vad gör ma...

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kennelmamma, Tonårsmamma, Älskarinna, Bonusförälder och Bitch! med Blogkeen
Följ Kennelmamma, Tonårsmamma, Älskarinna, Bonusförälder och Bitch! med Bloglovin'

Vovve

Länksida


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se