Kennelmamma, Tonårsmamma, Älskarinna, Bonusförälder och Bitch!

Direktlänk till inlägg 30 januari 2012

Lite nytt då rå...

Av Marie - 30 januari 2012 08:45

Blev faktiskt anklagad häromdagen för att prata Stockholmska *suck* Så har man bott i SKåne i 16 år utan att påverkas av dialekten, två år i storstan och man låter som en Stockholmare... tusan också...  


Så vad händer i livet då.... inte så mycket faktiskt, men lever lite i Limbo.... vi bor ju fortfarande så jäkla trångt, Sonen har ännu inte hittat boende, jag kan inte bjuda hem någon, göra det fint... vi bor som i en studentlägenhet ...

Stökigt och rörigt... Nätdejtar lite grand, ömsom vin ömsom vatten... men mest lever jag väl för mitt jobb...


Har gått med i "Shake my world" en singelsite som ordnar aktiviteter, alltifrån bowling till Operabesök... hoppas hitta lite nya vänner att umgås med här i huvudstan... alla andra bor ju så långt bort...

Det jobbigaste just nu är nog boendet... att man inte har ett hem man kan visa upp, eller bjuda hem någon på middag  i, är ju van att ordna fester, middagar och sammankomster,det finns ju trots allt NÅGRA vänner här i stan som man skulle vilja bjuda hem någon kväll..... lika jobbigt för Maja som inte heller kan ta hem någon...


Hunderiet då....Har några privatlektioner då och då men det är det närmaste jag kommer hundar just nu...ska para Irma i år igen då hennes valpar blev så fina. Inez får nog vänta ett år till...

Maggan har vi försökt få dräktig två ggr men inte lyckats, så vi får nog kolla henne, kanske det räcker med Herpesvaccinering...


Vixax Jazza har gjort en fruktansvärt tråkig L-test, har fått hem protkollet från Karlsborg, visst vet jag att några individer i kullen har haft för mycket aggressioner, bla Jäger, men Jazza var INTE så här "dålig" från början..

Ett bevis på hur uppfostran och miljö kan förstärka och utveckla oönskade egenskaper ... Det ryktas om att ägaren ville para tiken, det hoppas jag vid gud att ingen upplåter sin hanhund till....

Jackpot jobbar ju som polishund i Skåne och gör bra ifrån sig, Jaava (Irma) är ju väktarhund och fungerar bra... Jaaga och Jagger  fungerar bra i sina hem... Vet att Jaaga var/är reserverad men matte har det under kontroll...

   


Här är protokollet från L-testen


Izzie då.... hon jobbar som polishund i Göteborg, och Leif hade med henne på uppvisning på MY DOG 2012

http://www.youtube.com/watch?v=uW3C2hE70WI&feature=related


(c.a 5.20 in i Filmen komer hon)


Izzie är den absolut bästa hund jag någonsin haft, hon har haft en kull hos Leif och kommer att paras igen om han hittar lämplig hane till henne, tyvärr har hon ju hängöron, men hon är bara sååå fin ändå...

Två av de tre Marraxplace hundar jag importerade är superhundar, (Aija nästan FÖR stark)  den tredje blev tyvärr inte riktigt lika stark..trist ..

Hade varit SÅÅÅ roligt både för mig och kennel Lindjax  om Jina visat sig hålla måttet för vidare avel...men men, sånt händer...som alla uppfödare vet så kan man på pappret ha en urstark kombination, där bägge föräldradjuren fått fina avkommor tidigare, och så blir det ÄNDÅ inte som man tänkt sig...Är bara glad och tacksam att Sverker och Anette vågade chansa...


Hoppas någon dag komma tillbaka till hunderiet igen, kanske med en Izzie -bebis...

 
 
ANNONS
 
Ingen bild

Pluttan

1 februari 2012 20:20

Too late, hon är redan parad :)

 
Ingen bild

wicked wife

18 april 2012 07:35

Vem är parad Inez eller Irma?

Marie

18 april 2012 10:22

Irma...

 
Ingen bild

AK

18 april 2012 12:34

Hur många valpar blev det då?
Är det Vixax som är uppfödare på dom eller privat, och vilken hane?

Marie

19 april 2012 14:26

????? Ingen aning och givetvis står inte jag bakom en ev parning av den hunden (om det ens BLIVIT någon parning, Troll varning)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie - 12 februari 2013 12:24

Sista skälvande dagarna i Vilnius och jag har mer eller mindre fasat ut mig själv…så nästan inget att göra på jobbet… Nu har jag varit i Vilnius  sedan slutet på Oktober, Jösses vad tiden sprungit iväg…   Annars är det ju s...

Av Marie - 8 november 2012 11:29

För att citera Robban Broberg, det är ÖKEN! Vilnius är bara grått, grått ,grått, grått....och ännu mer grått... Jobbar 9-18 Litauisk tid vilket är 8-17 Svensk tid...Mitt svenska resesällskap roar sig med lite gym träning på kvällen och sedan hote...

Av Marie - 1 november 2012 12:14

Andra veckan i Vilnius går mot sitt slut, här är det en "public Holiday" idag och bara vi som jobbar "internationellt" jobbar. Vad GÖR jag då? Jag har det sista året varit operationellt ansvarig för SEB interna Servicedesk, dvs alla som är anställd...

Av Marie - 15 oktober 2012 10:33

Livet i Storstan rullar på…Jag har dedikerat de sista två åren till mitt arbete,. Jag trivs verkligen kanon med jobbet jag haft , jag har utvecklat mycket av min roll själv och känner att jag verkligen har gjort  skillnad .  Nu har kunden dock...

Av Marie - 8 augusti 2012 13:37

Det är så sorgligt med människor som saknar sjukdomsinsikt, alkoholism är en hemsk folksjukdom och inget man skulle behöva skämmas för, men man måste förstå när det är dags att söka hjälp! Man måste VILJA ha hjälp, och INSE att man är sjuk!Vad gör ma...

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kennelmamma, Tonårsmamma, Älskarinna, Bonusförälder och Bitch! med Blogkeen
Följ Kennelmamma, Tonårsmamma, Älskarinna, Bonusförälder och Bitch! med Bloglovin'

Vovve

Länksida


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se