Kennelmamma, Tonårsmamma, Älskarinna, Bonusförälder och Bitch!

Direktlänk till inlägg 30 november 2011

Blogg?

Av Marie - 30 november 2011 09:09


Det var evigheter sedan jag bloggade, har liksom tappat lite gnistan häruppe i storstan

Just nu är jag gift med mitt jobb, saknar hundar och hundvärlden, alla vänner där något enormt, och då gör det lite ont att sitta på åskådarbänk….

Så jag isolerar mig...smart va?


Är så glad och tacksam för er som INTE ger upp och fortsätter envisas med att ringa , jag kommer igen!


Lite kul är att jag ska få hjälpa en vän med att skaffa hund, coacha vederbörande och preparera lilla hunden för sitt arbete som blivande sjöräddningshund…


Har inte jättemycket erfarenhet just av räddningshundsarbete, även om jag deltagit på en kurs för hundra år sedan ;) Men eftersom det är sjöräddning i skärgården blir det ju mer som ”vanligt” sök i naturen kan jag tro…

Men tar tacksamt emot info och inputs… Grundläggande beteendeövningar inför kommande sök och allmän uppfostran det fixar vi ;)Till våren blir det en Griffonkull till, Irma ska paras igen, hennes valpar är UR- fina…

Men det är väl så långt hunderiet sträcker sig just nu..


Vixax Jazza har L-testats, tyvärr inget bra resultat, man kan diskutera arv och miljö…

Några i kullen har för mycket aggression och är inte tillräckligt sociala, Jäger var direkt Farlig… Jazza var en mycket social, öppen och lovande ung hund…vad som hänt på vägen vet jag inte, väldigt tråkigt i alla fall… inte minst för hunden.


 
ANNONS
 
Ingen bild

Hannah

30 november 2011 23:58

spännande med sjöräddning. jag och ebba höll på med det när hon var yngre, hur kul somhelst!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie - 12 februari 2013 12:24

Sista skälvande dagarna i Vilnius och jag har mer eller mindre fasat ut mig själv…så nästan inget att göra på jobbet… Nu har jag varit i Vilnius  sedan slutet på Oktober, Jösses vad tiden sprungit iväg…   Annars är det ju s...

Av Marie - 8 november 2012 11:29

För att citera Robban Broberg, det är ÖKEN! Vilnius är bara grått, grått ,grått, grått....och ännu mer grått... Jobbar 9-18 Litauisk tid vilket är 8-17 Svensk tid...Mitt svenska resesällskap roar sig med lite gym träning på kvällen och sedan hote...

Av Marie - 1 november 2012 12:14

Andra veckan i Vilnius går mot sitt slut, här är det en "public Holiday" idag och bara vi som jobbar "internationellt" jobbar. Vad GÖR jag då? Jag har det sista året varit operationellt ansvarig för SEB interna Servicedesk, dvs alla som är anställd...

Av Marie - 15 oktober 2012 10:33

Livet i Storstan rullar på…Jag har dedikerat de sista två åren till mitt arbete,. Jag trivs verkligen kanon med jobbet jag haft , jag har utvecklat mycket av min roll själv och känner att jag verkligen har gjort  skillnad .  Nu har kunden dock...

Av Marie - 8 augusti 2012 13:37

Det är så sorgligt med människor som saknar sjukdomsinsikt, alkoholism är en hemsk folksjukdom och inget man skulle behöva skämmas för, men man måste förstå när det är dags att söka hjälp! Man måste VILJA ha hjälp, och INSE att man är sjuk!Vad gör ma...

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kennelmamma, Tonårsmamma, Älskarinna, Bonusförälder och Bitch! med Blogkeen
Följ Kennelmamma, Tonårsmamma, Älskarinna, Bonusförälder och Bitch! med Bloglovin'

Vovve

Länksida


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se