Kennelmamma, Tonårsmamma, Älskarinna, Bonusförälder och Bitch!

Direktlänk till inlägg 10 september 2011

Opera Besök

Av Marie - 10 september 2011 15:00

 Jag var såååå spänd på Opera besöket!! Lämnade alla telefoner hemma *FAN* Det skulle jag inte gjort...vilka lokaler!! Jag skulle ju ha haft med Iphonen och tagit lite bilder...Kungliga Operan är sååå vacker!!

Bra sittplats i en loge, kände mig som Julia roberts rollfigur  i Pretty Woman;)

Jag var lika spänd som ett barn som ska till Liseberg ;)

Och så drog de igång....och så blev jag liiiiiiiiiiiiiiite besviken...ljudnivån är för låg! Vi är bortskämda på koncerter med högt ljud, och man sugs in i musiken...jag skulle velat haft förstärkare till allt ;)

Eller så om jag går någon mer gång så ska jag sitta bakom dirigenten;)

I övrigt var det tur att det var teztat (hur tusan begrep folk vad dom sjöng på Mozarts tid??)


Men det är ett skådespeleri, och jag beundrar deras röster..i TRE timmar sjöng de oavbrutet ju!

Summa summarum...en riktigt häftig upplevelse...nu skulle jag vilja se något me någon operasångare man känner igen ;)

 


 
ANNONS
 
Catti

Catti

11 september 2011 21:27

Oh, det är en sådan mäktig upplevelse att gå på opera! Tyvärr allt för få som gör det. Kul att ni fick en possitiv upplevelse!
/Catti

http://www.cholmberg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie - 12 februari 2013 12:24

Sista skälvande dagarna i Vilnius och jag har mer eller mindre fasat ut mig själv…så nästan inget att göra på jobbet… Nu har jag varit i Vilnius  sedan slutet på Oktober, Jösses vad tiden sprungit iväg…   Annars är det ju s...

Av Marie - 8 november 2012 11:29

För att citera Robban Broberg, det är ÖKEN! Vilnius är bara grått, grått ,grått, grått....och ännu mer grått... Jobbar 9-18 Litauisk tid vilket är 8-17 Svensk tid...Mitt svenska resesällskap roar sig med lite gym träning på kvällen och sedan hote...

Av Marie - 1 november 2012 12:14

Andra veckan i Vilnius går mot sitt slut, här är det en "public Holiday" idag och bara vi som jobbar "internationellt" jobbar. Vad GÖR jag då? Jag har det sista året varit operationellt ansvarig för SEB interna Servicedesk, dvs alla som är anställd...

Av Marie - 15 oktober 2012 10:33

Livet i Storstan rullar på…Jag har dedikerat de sista två åren till mitt arbete,. Jag trivs verkligen kanon med jobbet jag haft , jag har utvecklat mycket av min roll själv och känner att jag verkligen har gjort  skillnad .  Nu har kunden dock...

Av Marie - 8 augusti 2012 13:37

Det är så sorgligt med människor som saknar sjukdomsinsikt, alkoholism är en hemsk folksjukdom och inget man skulle behöva skämmas för, men man måste förstå när det är dags att söka hjälp! Man måste VILJA ha hjälp, och INSE att man är sjuk!Vad gör ma...

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kennelmamma, Tonårsmamma, Älskarinna, Bonusförälder och Bitch! med Blogkeen
Följ Kennelmamma, Tonårsmamma, Älskarinna, Bonusförälder och Bitch! med Bloglovin'

Vovve

Länksida


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se