Kennelmamma, Tonårsmamma, Älskarinna, Bonusförälder och Bitch!

Alla inlägg under oktober 2010

Av Marie - 3 oktober 2010 15:00

           


Vår lilla "mespropp" Agnes löper äntligen!! Så nu ska det planeras för parning...

Jipppeeeee !!


Två valpar är redan tingade!


Nedan bilder på fiiina blivande pappan....Collchows Winner.....

      

Så har vi tur föds det valpar i december som blir leveransklara i februari



  

Av Marie - 2 oktober 2010 10:18

Första veckan på nya jobbet är avklarad, min "fadder" säger att jag är ett proffs...*ha ha ha*utbildningen som i vanliga fall tar två veckor har vi klarat av på en vecka, känns riktigt bra!


Till skillnad från mitt förra jobb så finns här en ledning närvarande och det mesta är dokumenterat i kunskapdatabaser, och tack gode gud, ett ärendehanteringssystem skilt från Knowledgedatabase och som verkligen fungerar :) Även om det självklart går att optimera. Och man är inte rädd för starka kvinnor :))



Nåja, igår var det dags för afterwork på jobbet, bowling och partaj i sumpan....jag hade sedan länge lovat Maja att shoppa, nya jeans och skor stod på listan.

Så det blev Kista Galleria, vi var hemma lagom till Idol, så fick jag reda på att jobbgänget fortfarande var kvar i Sumpan, på det anrika Grand Garbo:)


Så jag svidade om och steppade ner dit, Garbo är ett ställe med VÄLDIGT blandad puublik, det finns TRE dansgolv,  typ techno musik och lite "ungdomligare", schlagerbaroch pub med liveband, och det är alltifrån 20-60 åringar.


De spelar verkilgen  BRA musik, och dansa är ju jättekul!  Tyvärr svettas jag ju som en gris när jag dansar och det är så himla trist, jag bli verkligen HELT dyngsur i ansiket och hårbotten, allt smink försvinner och om man från början av kvällen tyckte att man såg ganska OK ut, så är det efter en timme rena rama skräcködlan....det är så himla tråkigt!


När jag var i 20 årsåldern tillhörde jag den klicken av tjejjer som var bland de attraktivaste på alla utegångsställen, jag är bortskämd med uppmärksamhet från det motsatta könet....sedan har man fått barn, levt ett annat liv och inte varit ute så mycket, men nu när man går ut igen och är singel..och det inte skulle SKADA med lite uppmärksamhet...då är man passé, tjock, ful och man känner sig bara kiss kass värdelös :( Finns inte nån (utom de man inte VILL) som tittar åt ens håll....


Så det är bara att dansa några timmar, svettas bort allt smink och sedan stappla hemåt på höga klackar, ont i fötter och lite ont i själen....


Och varje gång jag varit ute och känt mig "ratad" så säger jag till mig själv...aldrig mer.....





Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Vovve

Länksida


Ovido - Quiz & Flashcards