Kennelmamma, Tonårsmamma, Älskarinna, Bonusförälder och Bitch!

Direktlänk till inlägg 12 oktober 2010

Spännande möte

Av Marie - 12 oktober 2010 07:56

Först av allt! jag har gått ner 2 kg denna veckan!!  Nu är tanten på G!!

Så till sommaren ska 30 kg vara borta! Det känns verkligen toppen!


Jobbet fungerar bra, roligt, stressigt ibland, men det gillar jag ju!


I torsdagskväll ringde min telefon....en mansröst i andra änden....kände inte alls igen rösten först, men så till sist kände jag igen skrattet! Det var Rasmus biologiska pappa! Vi har inte setts på 16 år!


Han var i stockholm med jobbet och jag åkte för att träffa honom, det blev en bra kväll med mycket prat, dels om det som varit men också om nuläget och att se framåt....


Rasmus blev självklart ställd och överraskad, han har vetat vart hans biologiska pappa funnits, men det är den vuxnes ansvar att sträcka ut handen...och han har nu att fundera på och ta ställning till huruvida han ska ha fortsatt kontakt och om de ska få till ett möte i framtiden.


Jag hoppas innerligt det! Han har absolut inget att förlora och när han blir äldre tror jag att han verkligen kommer att uppskatta att ha träffat sin biologiska pappa och även sina småsyskon.


Livet tar märkliga svängar ibland....


Tyvärr blev det ju inga valpar på Agnes i höst, men vi tar nya tag till våren!
  

Min fiiiiiiina pojke.......

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie - 12 februari 2013 12:24

Sista skälvande dagarna i Vilnius och jag har mer eller mindre fasat ut mig själv…så nästan inget att göra på jobbet… Nu har jag varit i Vilnius  sedan slutet på Oktober, Jösses vad tiden sprungit iväg…   Annars är det ju s...

Av Marie - 8 november 2012 11:29

För att citera Robban Broberg, det är ÖKEN! Vilnius är bara grått, grått ,grått, grått....och ännu mer grått... Jobbar 9-18 Litauisk tid vilket är 8-17 Svensk tid...Mitt svenska resesällskap roar sig med lite gym träning på kvällen och sedan hote...

Av Marie - 1 november 2012 12:14

Andra veckan i Vilnius går mot sitt slut, här är det en "public Holiday" idag och bara vi som jobbar "internationellt" jobbar. Vad GÖR jag då? Jag har det sista året varit operationellt ansvarig för SEB interna Servicedesk, dvs alla som är anställd...

Av Marie - 15 oktober 2012 10:33

Livet i Storstan rullar på…Jag har dedikerat de sista två åren till mitt arbete,. Jag trivs verkligen kanon med jobbet jag haft , jag har utvecklat mycket av min roll själv och känner att jag verkligen har gjort  skillnad .  Nu har kunden dock...

Av Marie - 8 augusti 2012 13:37

Det är så sorgligt med människor som saknar sjukdomsinsikt, alkoholism är en hemsk folksjukdom och inget man skulle behöva skämmas för, men man måste förstå när det är dags att söka hjälp! Man måste VILJA ha hjälp, och INSE att man är sjuk!Vad gör ma...

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kennelmamma, Tonårsmamma, Älskarinna, Bonusförälder och Bitch! med Blogkeen
Följ Kennelmamma, Tonårsmamma, Älskarinna, Bonusförälder och Bitch! med Bloglovin'

Vovve

Länksida


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se