Kennelmamma, Tonårsmamma, Älskarinna, Bonusförälder och Bitch!

Alla inlägg under september 2010

Av Marie - 21 september 2010 20:16

Ha ha ha ha:


Av Marie - 21 september 2010 17:23

Tänk att det ska bli små bebbar i huset igen, Agnes fästman bor nere i Halmstad om jag minns rätt så då får man passa på att hälsa på Venke också...

Än så länge inget löp, men Aagje kissar stående på tre ben, piper och gnäller och vill leka med andra hundar, Signe har börjat blåsa upp sig vid hundmöten och Agnes tvättar sig heeeeeeeeeeeela tiden...


Kolla dessa  godingar..


Av Marie - 21 september 2010 09:41

Jag vidhåller att det är väldigt tragiskt med människor som röstat på SD

Har tom för mig att en fd närstående pratade om det,den personen är  urtypen för rädda människor....

Man lever i lilla Veberöd och har gjort i hela sitt liv, där finns kanske max 5 familjer med invandrarbakgrund man har INGEN vardaglig kontakt med någon....möjligtvis nån på jobbet ......och så blir man rädd för alla skriverier i tidningarna  om bla kravaller  i rosengård, man lyssnar bara på tabloidpressen och faller i fällan för propagandan som sprids av rasisterna. (Jag har hittat uppenbara påhittade nyheter om sk invandrare som begår brott) 

Och så tror man att klåpare, fascister och nazister som SD ska förändra det i en handvändning... Ska vi återigen påminna om Hitler, Goebbles,  mfl


Jag vet hur svårt det var att flytta till Sjöbo för många år sedan , har man inte bott där i tre generationer så är man fortfarande en främling, mäniskor BLIR sådana när de inte har viljan eller ekonomiska förutsättningar att resa och se omvärlden, när man inte vill titta inåt, på sig själv, och fundera på vem man är.

Om man aldrig gör något nytt....Om man aldrig  försöker sig på att VÄXA som människa och individ genom att skaffa nya tankar och ideer....


Jag tycker synd om människor som fastnar i sin egen lilla värld, är rädda och oroliga för allt, och som tyvärr är lättpåverkade av propaganda....vi har sett rädda människor i  länder påverkas förut, Tyskland, forna Jugoslavien....varför skulle svenska , rädda människor vara annorlunda?




*suck*


Av Marie - 20 september 2010 08:01

Det är fruktansvärt att SD nu kom in i riksdagen....när man hör anhängarna skandera "Jimmy Åkesson chalalallala" så ser man att kostymerna till trots...för några år sedan var dom rakade med bomberjackor och Dr Martenkängor...


Detta står SD för....


Sveriges bästa enskilda framgångshistoria just nu, Zlatan Ibrahimovic, kan till exempel aldrig bli svensk, trots att han är född i Malmö. Hans ”attityd”, ”språk”och ”kroppsspråk” gör honom osvensk, enligt Sverigedemokraternas presschef Mattias Karlsson. Han kommer fram till det i ett långt resonemang om nation, med referenser till litteratur. Det är inte så att Sverigedemokraterna är ogenomtänkta. De vilar stadigt i ett tankegods som skapar kalla kårar hos alla som kan bara det minsta om Europas historia.

Det är inte bara fotbollen som skulle begravas i en kärnsvensk granskog i Sverigedemokraternas Sverige. Också ekonomin är omöjlig att få ihop.

 

Dels på grund av det enkla faktum att en klar majoritet av de 1,3 miljoner människor som bor i Sverige och är födda utomlands arbetar och bygger landet i dag. Men också på grund av att Sveriges arbetsföra befolkning skulle minska utan invandring. Det är ett säkert sätt att undvika tillväxt i Sveriges ekonomi. Men det är knappast någon som röstar på Sverigedemokraterna för deras komplett ansvarslösa ekonomiska politik. Det är känslor som tagit dem in i Sveriges högsta beslutande församling i dag.


 Sverigedemokraterna lägger skulden för nästan allt ont i samhället på de som är olika. Vi har en våldtäktsvåg i Sverige eftersom vi har muslimer i landet. Pensionärerna i Sverige har det dåligt eftersom invandrare kostar så mycket i bidrag.

Det är en gradvis avhumanisering av vissa grupper av människor i vårt samhälle som Sverigedemokraterna gör sig skyldiga till. De försöker göra det individuella ansvaret att inte begå brott till en etnisk skuld.

 

Tänk efter. Sverigedemokraternas invandringspolitiska program:

  • Det ”totalhavererade mångkulturalistiska samhällsexperimentet”  ska avskaffas. 
  • Inga folkgrupper ska tillåtas splittra en etniskt enhetlig nation. Integration som innebär att etniska grupper ger upp delar av sitt väsen och sammanblandas till en ny enhet ska bekämpas.
  • Inget befrämjande av främmande kulturer.
  • Inget firande av annat än de egna traditionella högtiderna.
  • Ingen främmande arkitektur ska tillåtas.

Att kräva denna likformighet i den svenska nationen år 2010 är inget annat än att flirta med den dröm som fick Jugoslavien att vakna upp till en levande mardröm under 1990-talet. Hatet är inte lika kallt i Sverige. Vår historia är annorlunda. Krig kommer inte att utbryta här.

Men tro inte att den Sverigedemokratiska drömmen om en enhetlig svenskhet närs av något annat bränsle än det som öppnade avgrunden i Jugoslavien för bara 20 år sedan.

Av Marie - 19 september 2010 21:44

Idag är det extra kul att läsa resultatlistor!

Ett Jättegrattis till Towa & Arko för det fina resultatet i Elitklass Skydd!

Vinst, CERT och SM kval på 723.5 poäng!!!

Ni blir ett ekipage att räkna med nästa år!!

Hipp hipp Hurraaaaa!


Towa är en av våra absolut främsta ambassadörer för Holländaren som ras!


Också ett JÄTTEGRATTIS Till Venke & Havrevingens kennel

Havrevingens Aros kom FYRA på polishunds SM i Spårklassen!


Givetvis grattis till Aros Matte också!



Grattis också givetvis till alla duktiga Mallekraft, Lei-Anns & Lindjax ekipage som deltog i polishunds SM


Jäger nedan får Illustrera Holländarna....


  

Av Marie - 19 september 2010 11:01

Bägge mina brorsbarn Elliott & William är väldigt blyga, William går bättre och bättre men Elliott har varit svårmutad:) SÅ kom tillfället då brorsan & hans tjej skulle på fest och Elliott och jag skulle gå på Skansen...Elliott hade en kompis -Alex med sig.


Och vi hade jättekul! Skansenakvariet avverkades ganska kvickt, nedan en Orm i vattnet men Elliott har fått syn på något annat


Nedan är vi inne hos Lemurerna



Nedan får de klappa "Snoddas"  

  



 Och sedan blev det tivoli

  


Det är väldigt låångt att gå till djuren med så små ben....men på vägen köpte vi varsitt förstoringsglas

  


Och vi passerade ett Nappträd där barn gjort sig av med sina nappar....det tyckte killarna var ovanligt korkat, de skulle minsann INTE sluta med napp...

  



Depåstopp för inmundigande av pannkakor med grädde och sylt


  






och sedan kom störtregnet.....





  


SÅ blöta vi blev 


Nåja en kul dag med två goa killar....


Och inget hundigt alls :)


   

fler bilder här:


http://vixax.com/PORTA/Skansen  

Av Marie - 17 september 2010 19:14

Kunde ju inte låta bli att titta på en sådan actionskådespelatrtät rulle..

Vilket bottennapp...."I´m to old for this shit"  Manuset är såå dåligt och även skådepseleriet, men men, vill man se action och våld så är det en passande rulle.


Kul att så många kommenterat  valspurten, jag har förstått att många inte gillar Mona, själv har jag svårt att se varför..

Är det den gamla affären med kreditkorten?


Det tyckte jag var en storm i ett vattenglas...nåja, jag gillar henne skarpt och har följdaktligen röstat på henne.


Givetvis följer jag Idol auditions och det är alltid lika kul...jag älskar ju att sjunga  och gör det hellre än bra, jag skulle ALDRIG drömma om en karriär som sångerska... och jag FÖRSTÅR inte människor som går på audition och som sjunger så himla dåligt, har dom aldrig lyssnat på sig själva?

Tragiskt många ggr....


I morgon ska jag ta lilla brorsbarnet Elliot på Skansen, det ska bli SKITKUL! Om vi får vara en dag själva så kanske det blir en isbrytare för framtiden...


Av Marie - 15 september 2010 11:53

Det är ju en MASSA om valet ljust nu, på TV, radio, reklam..ja överallt.

Det jag tycker är mest tragiskt det är att det finns så många människor (människor som jag faktiskt tycker om) men som inte har bättre  kunskap och eller är mer insatta  än att de tänker rösta på fascister-nynazister och främlingsfientlighet.


Många av mina vänner på FB är tyvärr främlingsfientliga....det känns så himla tråkigt!


I år är det svårare än vanligt med vilket parti man ska välja, MP språkrör har varit vass i debatterna...

Men det är en sak som alltid lyser igenom rött gentemot blått!


Blått= man ska klara sig på samma förutsättningar som alla andra, man ska ta ansvar för sin egen success, man får skylla sig själv om man inte tar vara på skolan, och det finns så många lata så vi stryper åt för alla så tom de som har RÄTT till hjälp inte får den hjälp de behöver.


Rött= alla ska FÅ samma förutsättningar, men hur du klarar av att ta emot dessa beror på arv och social miljö, kommer du från ett svagt hem socialt så ska du får  MER hjälp, och misslyckas du första omgången ska det valet inte binda dig för alltid...man ska få nya chanser, och JA, det finns folk som fuskar och utnyttjar systemen, men hellre det än att NÅGON stackare på botten som verkligen behöver  INTE ska få hjälp.


Jag som sitter på nruinens brant har fortfarande råd att betala skatt för att de som är fattigare, har det sämre och är sjuka ska få det bättre...


Det är helt enkelt två så skilda människosyner...den ena är som att driva Sverige som ett  multinationellt företag och deras arbetstagare, människor är headcounts, en kostnad, och man förutsätter att dessa bara ska utnyttja alla förmåner och ljuga och vara lata. Och alla ska producera HELA tiden oavsett hur en situation ser ut!


Eller ett medelstort Svenskt företag med svensk ledning där man vill ha konsensus i besluten, man bryr sig om Kalle på verkstan, att hans mamma nyligen gick bort, det gör inget att han inte producerar till max under en tid, han får fortfarande jobba kvar...ALLA på jobbet är värdefulla, VD förstår att om inte SIgrid som städar och fixar kaffe & frukt skulle finnas, så sjunker produktiviteten...Man försdtår att inte alla ständigt kan producera på topp och man tar hänsyn till det.



Så det var min valspurt...va? Vad JAG ska rösta på?   







Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Vovve

Länksida


Skapa flashcards