Kennelmamma, Tonårsmamma, Älskarinna, Bonusförälder och Bitch!

Direktlänk till inlägg 14 januari 2010

Ja jisses..packa pappas kappsäck...

Av Marie - 14 januari 2010 23:15

Jag är så disträ...jag har hela tiden tänkt att det är TVÅ veckor till flytt, jag hade liksom lite mer att göra,har ju inte träffat min urtrevliga granne Catarina på eeeeeeeeeeeeeeevigheter, jag skulle städa bilen, jag ska packa ihop en hel del hos Kent... Fixa med allt i trädgården också, fast å andra sidan är det så fruset så jag kan inte ta ner staket och sånt nu..men i vilket fall som helst så har jag ju bara helgen på mig och to-fre nästa vecka..för på Måndag bär det iväg till Stockholm igen!


Hade inte räknat med det men jag behövs vi har så mycket att göra!

12 Kartonger är packade so far men hela garaget är kvar, allt hos Kent, porslin, ännu mera kläder, alla hundgrejjer...måtte vi få plats med allt i lastbilen...


Också glömde jag ju berätta om Avatar!

Vilken film! Men den ska ses i 3D helt klart, en vacker saga....man kan säga att det är Pocahontas i Science Fictiontappning. Jag tyckte den var storslagen, vacker, spännade och riktigt häftig.


Kan varmt rekommenderas!


På Söndag bär det iväg till rapportskogen igen, Jippieee! Jag ska få äran att vara hjälpförare på Duffy igen..skoj skoj!


Idag har Ester varit hemma med de både pojkarna Johan & Rasmus..hon har INTE varit glad, hon har gått omkring och små-morrat på dom , men det visar sig tydligare och tydligare att hon är hunden som hellre backar än vänder osäkerheten framåt.


När jag kom hem så kände hon inte igen mig för jag hade ljuset i ryggen i hallen, och jag "pressade" henne ganska rejält, men kunde inte framkalla något annat än undvikande. Det känns tryggt.


Anna ska hjälpa mig med Ester en tid och tillsammans avgör vi sedan hennes framtid. Det blir inte optimalt för lilla Ester att flyttas igen,men nöden har ingen lag, och Ester blir säkert jättekär i Anna.


Jag hoppas innerligt att det dyker upp någon ung lydnadsintresserad tjej som vill ha en trevlig tävlingshund och som kan acceptera och hantera att Ester inte älskar alla. En fördel med reserverade hundar som har lite dådkraftsbrist är ju att de blir så himla bundna till sin förare, de är så otroligt mysiga, keliga och saknar det störande "utåtriktade" beteendet som gärna unga bruksmallar får annars.


Ester är mjuk och behaglig och kommer att leva för att vara sin matte (eller husse) till lags..jag ser Ester som en typisk "Tjejhund" sexistisk kanske *moahhahha*


Så hittade jag detta på nätet...


Lite småkul....


Har du någonsin funderat på vad orden i ditt språk egentligen betyder? Visst måste bakelit vara de bästa bagarna, och en turgubbe någon som ofta är ute och reser?

Här följer några ord ur den reviderade ordlistan:

bandagera: låtsas vara rockmusiker

hackkyckling: fjäderfä med datorkunskaper

raggsockor: strumpor för sol- och vårare

restiden: övergivna björnvintersovplatser

örngott: kadaver


Dags att läsa några rader ur min deckare på nattygsbordet.. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie - 12 februari 2013 12:24

Sista skälvande dagarna i Vilnius och jag har mer eller mindre fasat ut mig själv…så nästan inget att göra på jobbet… Nu har jag varit i Vilnius  sedan slutet på Oktober, Jösses vad tiden sprungit iväg…   Annars är det ju s...

Av Marie - 8 november 2012 11:29

För att citera Robban Broberg, det är ÖKEN! Vilnius är bara grått, grått ,grått, grått....och ännu mer grått... Jobbar 9-18 Litauisk tid vilket är 8-17 Svensk tid...Mitt svenska resesällskap roar sig med lite gym träning på kvällen och sedan hote...

Av Marie - 1 november 2012 12:14

Andra veckan i Vilnius går mot sitt slut, här är det en "public Holiday" idag och bara vi som jobbar "internationellt" jobbar. Vad GÖR jag då? Jag har det sista året varit operationellt ansvarig för SEB interna Servicedesk, dvs alla som är anställd...

Av Marie - 15 oktober 2012 10:33

Livet i Storstan rullar på…Jag har dedikerat de sista två åren till mitt arbete,. Jag trivs verkligen kanon med jobbet jag haft , jag har utvecklat mycket av min roll själv och känner att jag verkligen har gjort  skillnad .  Nu har kunden dock...

Av Marie - 8 augusti 2012 13:37

Det är så sorgligt med människor som saknar sjukdomsinsikt, alkoholism är en hemsk folksjukdom och inget man skulle behöva skämmas för, men man måste förstå när det är dags att söka hjälp! Man måste VILJA ha hjälp, och INSE att man är sjuk!Vad gör ma...

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19 20 21 22 23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kennelmamma, Tonårsmamma, Älskarinna, Bonusförälder och Bitch! med Blogkeen
Följ Kennelmamma, Tonårsmamma, Älskarinna, Bonusförälder och Bitch! med Bloglovin'

Vovve

Länksida


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se