Kennelmamma, Tonårsmamma, Älskarinna, Bonusförälder och Bitch!

Direktlänk till inlägg 12 oktober 2009

Typiskt

Av Marie - 12 oktober 2009 15:00

Börja veckan med en massa stress...jag gick upp och tog min morgonrunda med hundarna och hade precis kommit ur duschen då jag har ett missat samtal på mobilen...jodå det ringer en varningsklocka direkt...jag har inte kollat schemat..och mycket riktigt skulle jag varit på plats för en halvtimme sen!

Det var nattjobbaren som satt och väntade på att få gå hem Skäms


Så lite senare än jag borde varit där så stormar man in på jobb....skulle varit där kl 06.00 men landade 07.30


Så imorgon får man gå upp kl 04 om man ska hinna ut med hundarna innan jobbSkrikandes


Det är inte klokt vad lättlärd Izzie är....jag fortsatte 45 minuterslunchen med att under promenaden träna på ställande OCH idag läggande...det tog två ggr innan hon fattade att när morsan sa ligg så slänger man sig snabbt i backen för då kommer bollen!

Så medans hon springer runt och snusar så rätt som det är  säger jag "stanna" eller "ligg" och så stannar hon eller lägger sig ner...och så kastar jag bollen till henne, herregud vad lättlurade dom är *moahhahhaa*


Gör vad som helst för en bollSkrattande Så när det är dags att få till momentet  inkallning med ställande och läggande så kommer vi att ha en bra grund...


Jag inser hur mycket ett bra fritt följ är värt så det är väl där man kommer att få fila mest med lilla fröken...och så framåtsändandet förstås....jag ska börja med att "gå fint i lina" så snart som möjligt....


Apportering kommer förhoppningsvis  inte bli några problem, snarare "hållafastbitar" hon älskar att tugga!!


Ännu finns det inga som helst negativa sidor på lilla damen...Nu hoppas vi att hon fortsätter att utvecklas lika starkt och att jag får till allt så vi kommer ut och tävlar... 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marie - 12 februari 2013 12:24

Sista skälvande dagarna i Vilnius och jag har mer eller mindre fasat ut mig själv…så nästan inget att göra på jobbet… Nu har jag varit i Vilnius  sedan slutet på Oktober, Jösses vad tiden sprungit iväg…   Annars är det ju s...

Av Marie - 8 november 2012 11:29

För att citera Robban Broberg, det är ÖKEN! Vilnius är bara grått, grått ,grått, grått....och ännu mer grått... Jobbar 9-18 Litauisk tid vilket är 8-17 Svensk tid...Mitt svenska resesällskap roar sig med lite gym träning på kvällen och sedan hote...

Av Marie - 1 november 2012 12:14

Andra veckan i Vilnius går mot sitt slut, här är det en "public Holiday" idag och bara vi som jobbar "internationellt" jobbar. Vad GÖR jag då? Jag har det sista året varit operationellt ansvarig för SEB interna Servicedesk, dvs alla som är anställd...

Av Marie - 15 oktober 2012 10:33

Livet i Storstan rullar på…Jag har dedikerat de sista två åren till mitt arbete,. Jag trivs verkligen kanon med jobbet jag haft , jag har utvecklat mycket av min roll själv och känner att jag verkligen har gjort  skillnad .  Nu har kunden dock...

Av Marie - 8 augusti 2012 13:37

Det är så sorgligt med människor som saknar sjukdomsinsikt, alkoholism är en hemsk folksjukdom och inget man skulle behöva skämmas för, men man måste förstå när det är dags att söka hjälp! Man måste VILJA ha hjälp, och INSE att man är sjuk!Vad gör ma...

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23 24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Kennelmamma, Tonårsmamma, Älskarinna, Bonusförälder och Bitch! med Blogkeen
Följ Kennelmamma, Tonårsmamma, Älskarinna, Bonusförälder och Bitch! med Bloglovin'

Vovve

Länksida


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se